Arctic Meat

Arctic Meat on vuonna 2018 perustettu liha-alan yritys, jonka erikoisuus on revontulten alla kasvanut lappilainen ylämaankarja eli Revontulinauta®.

 • Liha on tummaa, maukasta, lyhytsyistä ja vähärasvaista.
 • Maku syntyy pitkästä kasvatusajasta ja vapaasta laiduntamisesta.
 • Lihaa ei saa mistään muualta, eikä sitä ole määräänsä enempää.

Eettistä ja puhdasta lihaa Lapista

Parasta Lapista – Revontulten, paukkupakkasten sekä yöttömän yön taivaan alla koko elämänsä vapaana kasvaneen Ylämaankarjan lihaa – kaikille, jotka arvostavat laatua ja ruoan alkuperää. Puhtaasta ja monipuolisesta ravinnosta johtuen ylämaalaisen liha on tummaa, maukasta,
vähärasvaista ja lyhytsyistä. Ylämaankarjan lihan vahva maku syntyy pitkästä kasvatusajasta ja vapaasta laiduntamisesta.
Arctic Meat Oy on yhden ihmisen tammikuussa 2018 perustama lihatuotantoon erikoistunut yritys, jonka​ toiminta on nopeasti kasvanut usean henkilön työllistäväksi toimijaksi. Toimitilamme sijaitsee Muurolassa lähellä Rovaniemeä. Tavoitteenamme on edistää eettisen ja puhtaan Lappilaisen lihan saatavuutta yksityisille kuluttajille ja vahvistaa Lappilaisten tilallisten tuottavuutta karjankasvatuksessa toimimalla heidän myyntiväylänään ja pyrkimällä siihen että voimme maksaa tuottajalle arvoisensa tuottajahinnan arvokkaasta kasvatustyöstä.
Päätuotteemme on lappilainen ylämaankarja, joka tulee standardit täyttäviltä lappilaisilta tiloilta meille​ teurastettavaksi ja leikattavaksi. Liha eroaa hyvin paljon tavallisesta navettanaudasta voimakkaan riistan maun ansiosta. Tästä saamme osittain kiittää luonnosta saatua ravintoa sekä teollisen tuotannon poissaoloa. Karja laiduntaa ulkona ympäri vuoden suurilla laitumilla, eikä ruokinnassa käytetä teollisesti valmistettuja täysrehuja.
Yhteistyökumppaninamme toimii Leivejoen Liha Oy, joka vuosikymmenien kokemuksella sekä karjatilallisen ammattitaidolla tarkastaa meille tulevan karjan ja hoitaa teuraskuljetukset sekä teurastukset omassa 2016 rakennetussa lihanleikkuulaitoksessamme, jossa liha käsitellään aina valmiiksi myyntipakkaukseksi asti.
Tuotteellamme on PRH:n myöntämä nimisuoja tavaramerkkitekstille ​REVONTULINAUTA®​, joka​ tarkoittaa, että se on puhdasta ja eettistä lihaa Lapista​. Uniikin tuotteestamme tekee se, että​ sitä ei saa mistään muualta maailmasta, eikä sitä ole määräänsä enempää.

Lappilaisen lihatilallisen asialla

Yhteistyökumppanimme on Leivejoen Liha Oy, joka vuosikymmenien kokemuksella ja karjatilallisen ammattitaidolla tarkastaa meille tulevan karjan, hoitaen teuraskuljetukset ja teurastukset omassa 2016 rakennetussa lihanleikkuulaitoksessamme, jossa liha käsitellään aina valmiiksi myyntipakkaukseksi asti.

Usein kysyttyä

 • Voinko tilata tuotteita suoraan kotiin?

  Eggspress on yhteistyökumppanimme myynnissä ja heidän kauttaan pystyy tilamaan tuotteitamme melko laajasti ympäri Suomen kotipaikkakunnalle toimitettuna.

  https://www.munaeggspress.fi

   

 • Mistä voin ostaa tuotteita?

  Tuotteitamme saa useiden jälleenmyyjiemme kautta. Jälleenmyyjämme löytyvät klikkaamalla TÄSTÄ.

 • Kuinka paljon kuljetus maksaa?

  Eggspress ei peri maksua toimituksesta paikkakunnallesi.

  Yrityksille toimitukset onnistuvat ympäri Suomea, sovituilla aikatauluilla. Toimitussopimukset tehdään aina paikkakuntakohtaisesti.

  Rahti voimassa olevan alihankkijan rahtihinnaston mukaan. Yli 1000€ tilaukset rahtivapaasti.

 • Miten tuotteet toimitetaan?

  Yksityisasiakkaille Eggspressin aikataulut löytyvät TÄÄLTÄ.

  Yritysasiakkaillemme toimitukset onnistuvat alihankkijoidemme kautta.

 • Miten maksan tuotteet?

  Eggspressille tilaus maksetaan autolla käteisellä tai MobilePaylla. MobilePay-maksua varten saa lyhytnumeron autolta tilausta noudettaessa.

  Yritysasiakkaillemme pystymme tarjoamaan laskutuksen heidän käytäntönsä mukaisesti.

Tutustu tuotteisiin